Hogyan lehet a magasnyomású mosót a konyhai csaptelepre kötni?
A kilencedik emeleten lakunk és a teraszunkat maganyomású mosóval szeretnénk lemosni, mert a tél folyamán sok, a virágcserepekből kiesett, föld fagyott/maradt a fugán, amit sima felmosóval nem tudunk felveszedni.
Mivel nincs külső csapunk, így a teraszhoz legközelebb eső konyhai csaptelepre tudnánk rákötni a magasnyomású mosót, de nem tudom ezt hogyan lehet kivitelezni. Erre esetleg kaphatnék valami ötletet?
U.I.: A terasz 50 nm, szóval nem örültem meg, hogy egy kis teraszt szeretnék így kitakarítani.
A válaszokat előre is köszönöm.
Ekkora terasznak azért gondolom van megfelelő vízelvezetése igaz? Ha nincs akkor inkább ne mossátok magasnyomásúval!
A legegyszerűbb a csaptelepen lévő perlátort levenni és arra tenni egy tömlő csatlakozót. Ilyesmit: [link] Erre mehet a tömlő egy AWAB bilinccsel.
Vagy le kell venni a csaptelepról a csövet és annak a helyére feltenni a tömlőt. Ahhoz látni kellene a csaptelepet, hogy pontosan meg lehessen mondani mi kell.
A legjobb lenne a mosógép sarokszelepére kötni, arra biztosan fel lehet tekerni a tömlőcsatlakozót, hiszen a mosógép tömlőjét is fel lehet rá csavarni :D
9
Én az 5-ös válaszoló vagyok
Engem amúgy még az sem érdekelne amit írsz, szerintem az a legdühítőbb, hogy van egy kérdés és képesek az emberek 5 oldalon keresztül gyalázkodni és osztani az észt, de a kérdésre a kutya sem válaszol :D Ez szerintem k.rva idegesítő.
Személy szerint és ha már itt van példának ez a kérdés, engem marhára nem érdekel a kérdező teraszának a vízelvezetése, sőt az sem ha alatta 6 emeletet eláztat, ez az ő dolga. Ő egy kérdést tett fel, arra válaszolok (hiszen arra kíváncsi), és kész. Elveszti az oldal az egész lényegét az ilyen barmoktól, akik mindenről írkálnak, csak érdemi választ nem írnak a kérdésre. Én például konkrétan már kérdést sem írok ki, mert előre tudom hogy milyen válaszokat kapok, ergo totál felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!