Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hűtő oldalának neki koccultam...

Charlessheepford kérdése:

Hűtő oldalának neki koccultam a tányért és lett rajta egy horpadás. Hogy tudom ezt javítani vagy milyen szakemberhez forduljak?

Figyelt kérdés
Albérletben lakok. Lehet jó lenne rögtön szólni a főbérlőnek, de mondom ha házilag meg lehet csinálni akkor inkább úgy. Nem nagy sérülés, de pont az a kategória hogy már látszódik.

2022. jún. 3. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, az ugy marad. Tegyel ra hutomagnest, az eltakarja.
2022. jún. 3. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon vékony lemez, könnyen sérül. Nagyon nem lehet vele kezdeni semmit.... Belülről nem lehet hozzáférni, mert ki van fújva szigetelő habbal. Kivülről talán spotterezéssel meg lehetne csinálni mint ahogy az autóknál szokták a kisebb sérüléseket javítani. De az elég sokba kerülne... festék lecsiszol, spotterez, csiszol, alapoz, csiszol, stb, fényezés....

https://www.youtube.com/watch?v=GLjjN2uP36I

Talán a legjobb megoldás ha veszel a hűtő színével azonos öntapadós tapétát, matricát és leragasztod a sérülést.

2022. jún. 3. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Benne van az albérlet árában.

Ha nem, akkor majd kifizeted.

Nincs ebben semmi, mással is megesik.

2022. jún. 4. 03:47
 4/5 Szirty ***** válasza:
Egy karosszériás meg tudja csinálni! :)
2022. jún. 4. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: Én is erre gondoltam. Vannak horpadásjavító szakemberek, némelyik akár címre is kimegy.
2022. jún. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!