Candy CS 4570 E mosogatógéppel vannak-e valakinek tapasztalatai? (Vagy esetleg más Candy mosogatógéppel? )
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 12:30
1/3 anonim válasza:
Nekem Candy mosogatógépem van,de sajnos a véleményem róla nem a legjobb a 29perces programon egyáltalán nem szépek az edények még a poharak sem.Csak ha mindent előre le öblítek (teljesen),de ennyi erővel már el is mosogatok.
2/3 anonim válasza:
Nekem az eladók azt mondták, hogy Candy-t ne vegyünk semmiből. Azt mondták, hogy a Bosch és az Electrolux a jó. Indesit-et és Wirlhpool-t se nagyon javasolják. Ismeretségi körökben sem. Szóval a legjobb a Bosch és az Electrolux. Mi az utóbbit vettük. Meg vagyunk vele elégedve.
3/3 anonim válasza:
Nekem pont ilyen mosogatógépem van, már 2 év! A tapasztalataim nagyon jók, szépen mosogat, keveset fogyaszt vízből (csupán 12 liter)és áramból is (0,74 kW/h). Nekem a vásárláskor az ár- érték arány volt a fő szempont, és ebben verhetetlen a kis gép. Lehet biztosan jobbat venni, de nem ennyiért!!! Árához képes nagyon jó kis készülék, csak ajánlani tudom. A szervízről nem tudok nyilatkozni, még nem kellett igénybe vennem szerencsére.
én itt vettem, de akkor kicsit drágább volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!