A Candy mosógépek és szárítógépek mennyire számítanak jónak/megbízhatónak?
Nekem egybeépített mosó-szárítógépem van, helytakarékosság miatt, igaz, nem Candy.
Érdemes meggondolni, ha szűk a hely.
Szovjet hűtő? Csak nem a Bosch licences Lehelre gondolsz? Miénket a születésem évében vették a szüleim.
Az úgy szovjet ahogy te a télanyó vagy.
Igen meg volt a szovjet automata mosógép ami táncolt a fürdőszoba közepén és nem tudtál bemenni a fürdőbe tőle. Milyen szép is volt. ÁÁ bár csak.... Nem nem szeretném újra :)
Toshiba az japán minőségi és 4x annyiba kerülő termék a Samsung alap az olcsó tömegtermék.
Ja egy öreg 20 éves Bently sokkal jobb mint egy vadi új corsa.. Ámulat...
Milyen lehelre, az mióta szovjet? Tudtommal licence alapján készülő magyar. Szaratov hűtő ha jól emlékszem, leesett a márkajelzése pár éve, és nem ragasztottam vissza, de úgy emlékszem szaratov.
Nem tudom, ez a Toshiba talán 100 ezer Ft anno, de nem emlékszem pontosan. A lényeg, hogy azt akartam érzékeltetni vele, hogy nem kell leszarozni egy márkát mert nem ismerjük vagy pl pont volt egy rossz belőle. A candy nem rossz márka, vannak olcsó termékei amíg garancia időbe simán kiszolgálnak, meg van a felső kategória de azért petyegtetni kell az erős forintot. Samsung is csinál gyengét meg a Bosch is, talán a Miele nem gyárt olcsót de azt meg ilyen helyzetbe nem igazán veszi meg az ember, még ha 25 évre bevásárolt vele akkor sem.
16. Volt valami orosz gyártmányú csoda nagyszüleimnek, hol kilyukadt hol fűtött inkább.
Lehel egy megváltás volt. 40+ os. Még csak nem is rozsdás. Mai napig üzemel. Soha semmi baja nem volt. Ja de a szigetelő gumik erősen kikeményedtek...
Anno 100k és most 100 az nem ugyan az. Matematikailag igen. Értékben nem.
10-12 évente megfeleződik a forint értéke most egy ideje ennél erősebb a romlás mértéke. Tehát mai 100k -s berendezés és 20 éves 100k -s az azt jelenti minimum dupla annyiba kerülne most.
Nekem LG van 20 éves. Tök jó.
Candy keskeny mosó-szárítógépünk van 3 éve, a következők lettek vele:
- Szárítást kb soha nem sikerült használnunk, mert vagy megégette a ruhákat vagy nedves maradt. Panel és szenzor cseréje sem segített, 2 hónap után feladtuk, vettünk egy külön szárítógépet, ezzel pedig csak mosunk.
- Kb 10-ből 1-2 alkalommal nem centrifugázza ki a ruhákat, újra kell indítani a szárító programot
- Ha már van benne mondjuk 1-2 törölköző, akkor elugrál a helyéről, akár egy métert is. Még jó, hogy hosszú a csöve.
- Ritkán, de van olyan, hogy magától bekapcsol a szárító program vagy elkezd ugrálni a programok között, ekkor hajlamos megégetni a ruhákat.
- A hátralevő időt mutató visszaszámlálója erősen tud csalni. Elindítok egy 10 perces centrifugálást, visszaszámol és 1 percnél még 4-5 percig pörgeti.
- Hiába takarítom ki mindig, szellőztetem, mosógép ápolóval átmosom, rendszeresen büdösödik
Amint lesz rá pénzem, megszabadulok tőle.
ps: mosó-szárító kombóval eddig még élő embertől nem hallottam sikertörténetet, ellenben 4-en váltottak külön mosógépre és szárítógépre. Köztük én is :)
Gondolom már nem aktuális a kérdés de azért leírom hátha másnak segít.
Candy mosó és száritógépem van, kettő az egyben. Tökéletesen megvagyok elégedve vele. Nekem mos és szárít szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!