Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Candy mosógépek és szárítógé...

A Candy mosógépek és szárítógépek mennyire számítanak jónak/megbízhatónak?

Figyelt kérdés

2022. máj. 30. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mosogató gépre van tapasztalatom sajnos a mennyiséget nem tudom pontosan de 12-14 gép, 3-9 évesek átlagban 6. Egyik géppel se volt még gond. Én jónak tartom őket.
2022. jún. 1. 10:50
 12/21 Deflohelp válasza:
100%

Nekem egybeépített mosó-szárítógépem van, helytakarékosság miatt, igaz, nem Candy.

Érdemes meggondolni, ha szűk a hely.

2022. jún. 3. 13:47
 13/21 anonim válasza:
100%
Az én Candy mosógépem minimum 15 éves, ha nem több, soha semmi gond nem volt vele. Kimossa a ruhát, még időzítője is van, mit kéne még csinálnia?
2022. júl. 24. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Mert a Samsung vagy Electrolux mitől jobb mint a candy? Az hogy Magyarországon nem igazán ismert, és szomszéd Jóska szerint hulladék, még nem biztos hogy az. Samsung hűtőm amíg ment addig jó volt, 6 évig bírta. Azóta a régebbi 16 éves Toshiba lett vissza állítva és mai napig megy. Kicsit több áramot zabál de annyival nem hogy 6 évente hűtőt cseréljek. Garázsba a szovjet hűtő a mai napig megy, pedig az 70-es évekbeli. Hagyjuk már ezt hogy ennyire okos mérnöki tudással rendelkezik mindenki hogy kajak vágja melyik a jó meg melyik nem, föleg úgy, hogy talán nem is ismeri a márkát vagy csak éppen hallotta valahol hogy létezik...
2022. aug. 22. 12:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Szovjet hűtő? Csak nem a Bosch licences Lehelre gondolsz? Miénket a születésem évében vették a szüleim.

Az úgy szovjet ahogy te a télanyó vagy.

Igen meg volt a szovjet automata mosógép ami táncolt a fürdőszoba közepén és nem tudtál bemenni a fürdőbe tőle. Milyen szép is volt. ÁÁ bár csak.... Nem nem szeretném újra :)

Toshiba az japán minőségi és 4x annyiba kerülő termék a Samsung alap az olcsó tömegtermék.

Ja egy öreg 20 éves Bently sokkal jobb mint egy vadi új corsa.. Ámulat...

2022. aug. 23. 09:35
 16/21 anonim ***** válasza:

Milyen lehelre, az mióta szovjet? Tudtommal licence alapján készülő magyar. Szaratov hűtő ha jól emlékszem, leesett a márkajelzése pár éve, és nem ragasztottam vissza, de úgy emlékszem szaratov.

Nem tudom, ez a Toshiba talán 100 ezer Ft anno, de nem emlékszem pontosan. A lényeg, hogy azt akartam érzékeltetni vele, hogy nem kell leszarozni egy márkát mert nem ismerjük vagy pl pont volt egy rossz belőle. A candy nem rossz márka, vannak olcsó termékei amíg garancia időbe simán kiszolgálnak, meg van a felső kategória de azért petyegtetni kell az erős forintot. Samsung is csinál gyengét meg a Bosch is, talán a Miele nem gyárt olcsót de azt meg ilyen helyzetbe nem igazán veszi meg az ember, még ha 25 évre bevásárolt vele akkor sem.

2022. aug. 23. 11:08
 17/21 anonim ***** válasza:

16. Volt valami orosz gyártmányú csoda nagyszüleimnek, hol kilyukadt hol fűtött inkább.

Lehel egy megváltás volt. 40+ os. Még csak nem is rozsdás. Mai napig üzemel. Soha semmi baja nem volt. Ja de a szigetelő gumik erősen kikeményedtek...

Anno 100k és most 100 az nem ugyan az. Matematikailag igen. Értékben nem.

10-12 évente megfeleződik a forint értéke most egy ideje ennél erősebb a romlás mértéke. Tehát mai 100k -s berendezés és 20 éves 100k -s az azt jelenti minimum dupla annyiba kerülne most.

Nekem LG van 20 éves. Tök jó.

2022. aug. 23. 11:15
 18/21 anonim válasza:

Candy keskeny mosó-szárítógépünk van 3 éve, a következők lettek vele:

- Szárítást kb soha nem sikerült használnunk, mert vagy megégette a ruhákat vagy nedves maradt. Panel és szenzor cseréje sem segített, 2 hónap után feladtuk, vettünk egy külön szárítógépet, ezzel pedig csak mosunk.

- Kb 10-ből 1-2 alkalommal nem centrifugázza ki a ruhákat, újra kell indítani a szárító programot

- Ha már van benne mondjuk 1-2 törölköző, akkor elugrál a helyéről, akár egy métert is. Még jó, hogy hosszú a csöve.

- Ritkán, de van olyan, hogy magától bekapcsol a szárító program vagy elkezd ugrálni a programok között, ekkor hajlamos megégetni a ruhákat.

- A hátralevő időt mutató visszaszámlálója erősen tud csalni. Elindítok egy 10 perces centrifugálást, visszaszámol és 1 percnél még 4-5 percig pörgeti.

- Hiába takarítom ki mindig, szellőztetem, mosógép ápolóval átmosom, rendszeresen büdösödik

Amint lesz rá pénzem, megszabadulok tőle.

ps: mosó-szárító kombóval eddig még élő embertől nem hallottam sikertörténetet, ellenben 4-en váltottak külön mosógépre és szárítógépre. Köztük én is :)

2022. aug. 24. 10:38
 19/21 anonim válasza:

Gondolom már nem aktuális a kérdés de azért leírom hátha másnak segít.

Candy mosó és száritógépem van, kettő az egyben. Tökéletesen megvagyok elégedve vele. Nekem mos és szárít szépen.

2023. jún. 1. 15:00
 20/21 openor válasza:
elektrolux hőszivattyús szárítógép garancia idő alatt ment tönkre... költözés miatt a garancia eltűnt..de a lényeg hogy javíthatatlan vagyis a gáz elment belőle.. tölteni nem lehet.. így komplett kompresszor mindennél együtt 150 ezer ft.lenne. az új ára volt ennyi..ugyhogy a nagy klasszikus márkáknak semmi jelentősége nincs! ezek a készülékek már nem ,"azok" a készülékek!
2023. szept. 20. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!