Mosás után foltos ruha? Megoldás?
Szinte minden mosás után foltosak lesznek a világos/színes ruháim.
Ariel kapszulával vagy Perwol mosószerrel mosok + Lenor/Silan/Coccolino öblítő.
40 fokos mosásokat szoktam indítani, 1000-es centrivel, 1ó20p időtartam.
Mitől lehet?
Elképzelhető, hogy a mosógép hibája? Vízköves vagy túl kemény a víz? Albérletben lakom, nem tudom mikori a gép, annyira nem régi szerintem. Whirlpool márka.
Átmostam már 90 fokon, de nem szűnik meg.
Tippek, ötletek?
Elég bosszantó és nehéz is kiszedni a ruhákból….
Hogy érted? Eleve foltos, ami nem jön ki a mosás során? Vagy nem foltos, de a mosás során valahogy foltos lesz?
És milyen folt? Megfogja a többi ruha?
Pont ezt akartam én is kérdezni! Konkrétan milyen foltokról van szó????
A mosás alatt keletkeznek? :-O
Mosás után keletkezik!
Ezt a kardigánt tegnap este mostam ki, teljesen új, de nem így hoztam el a boltból. Nem mindegyik darabon keletkezik folt egy mosás során…
Huhh.... hát ilyet még sose láttam! Nem lehet, hogy a kapszula zselatinja nem oldódik fel rendesen, és az csinálja a foltot?
Perwoll (folyékony) mosásnál is ugyanez van???
Ugyan ez van folyékonynál is…
Kitakarítottam természetesen.
Én se láttam még ilyet. Perwoll-t használok, klóros, kemény a víz, a mosógépem sem a legújabb, de mégse lesz ilyen. És én a kényes darabokat (ruhák, nem ágynemű, nem törölköző) csak 30 fokon mosom.
Próbáltál esetleg másik programot? Nekem van több fajta is egy-egy hőmérséklethez, és volt amelyiken totál szöszösek lettek a ruhák. Soha többet nem használtam azt a programot és másiknál nem csinálja.
Persze, próbáltam többet már, de időnként akkor is megajándékoz ilyenekkel…
Nem tudom mi lehet, de nem tudok másik mosógépet venni.
Lehet, hogy régi a mosógép?
Mosógép tisztító mosást szoktál csinálni? Vannak erre való szerek, csak bele kell tölteni és ruha nélkül elindítani a programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!