Mobil klímával _hőkivezetés nélkül_ a szobának csak egy bizonyos részét hűvösen tudom tartani?
Azt jól tudom, mert sok helyen olvastam, hogy kell a forró levegőnek kivezetőcső, ami viszont nálam NEM MEGOLDHATÓ. :-(
A szoba ahol lakom, DK-re néz, hatalmas ablaktáblákkal és odakint semmi árnyékkal. A százéves házbeli lakásban csak bérlő vagyok, ezért fúrni nem lehet, sehol, semmit. A két darab hatalmas, egyenként kétszárnyú ablak pedig ósdi és katasztrófális állapotban vannak. (három méter húsz centi a szoba belmagassága, és két óriási ablak van rajta)
Tehát:
NEM LEHETSÉGES KIVEZETNI a szobából semmiféle csövet értelmesen... ha beledöglök akkor se.
(Ha kinyitom az ablakot akkor dől be a forróság.)
Viszont:
Gyakran éjszaka dolgozom, ami után REGGEL 6 -tól DU 2 -ig kellene ALUDNOM,
vagyis éppen akkor amikor a a nyári nap fogja ontani a meleget a szobára,
ahol olyankor 33-35 fok szokott lenni, még leeresztett redőnyök mögött is.
A KÉRDÉS:
Ezen forró időszak alatt - mindenféle hőelvezetés nélkül - csak az ágyam környékét le tudom hűteni?
(Az nem érdekel hogy a 24 m2-es szoba ettől nem lesz hűvösebb. Csak az kéne hogy az ágyamban tudjak 8 órát aludni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!