Benn hagytam a mobilomat a nadrágomba, és véletlen betettema mosógépbe.. nem működik.. ha beteszem a szárítógépbe utánna működni fog? :D mint pl. a nadrág... amíg nem szárad meg adidg nemtudom felvenni.. lehet mobilnál is ígyvan.. amíg nem száraz addig nemtudok telefonálni... ugye így van? :D nem szeretnék új mobcit
2010. szept. 16. 18:12
1/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy működni fog :D
2010. szept. 16. 18:21
2/7 anonim válasza:
Remélem nem vagy ekkora ökör, és csak poénkodsz :D A szárító 90 fokos levegővel szárít... a mobil meg műanyag. Összeolvad, és ha minden jól megy, még a gép is tönkremegy.
De úgyis csak poénkodtál... MONDD, HOGY IGEN! :D
2010. szept. 16. 18:35
3/7 anonim válasza:
Hát, az aksinak már mindenképp kampó. Amint kivetted a gépből szét kellett volna szedni, és úgy hagyni, hogy kiszáradjon. Nem tudom, hogy mikor történt a baleset, de szerintem keresztet vethetsz rá. Legközelebb figyelj jobban.
2010. szept. 16. 18:36
4/7 anonim válasza:
Tutira! De előtte jó alaposan centrifugáld ki a maximális fordulatszámon! :D
2010. szept. 16. 18:38
5/7 Egyszerű huszonéves válasza:
Iskolatársamnak beleesett a vízbe a telefonja (szökökútba), de kivette azonnal és kitette a napra, kiszáradt és működött. Párom az mp3-mamat mosatta ki az anyjával a mosógépben(betette a térdzsebébe azt nem nézte senki mosáskor) annak sem lett baja. Ha ki akarod szárítani ne szárítógépben, tedd radiátorra vagy hagyd kiszáradni magától. Kell hozzá 1-2 hét ha nincs meleg vagy több is én kivárnám míg lesz fűtés vagy ha egyedi a fűtés befűtenék de nem nagyon és rá a radiátorra.
Amúgy nem tudom, lehet csak nekünk volt mákunk nem garancia, hogy Neked is az lesz, de én szurkolok!
2010. szept. 16. 19:01
6/7 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt! Egy évtizede a "szappantartó"Alcatelt itattm meg teával.Szerencsémre garis volt,és mivel ragadt a belseje,azt hitték,egy kondenzátor felrobbat benne-ny.á.k.-lap csere lett.
2010. szept. 17. 18:18
7/7 anonim válasza:
japánok szerint: egy vödör rizsbe rakod...mostanában olvastam valahol :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!