Rcool vagy Polar klíma?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Polar az olcsóbb. 3,5 kW-os gépet vennék, hűtésre és kiegészítő fűtésre. Rcool-al, (ami amúgy AUX gyártmány) van annyi tapasztalatom, hogy jól hűt/fűt, de kicsit zajos és pattog néha a műanyag.
Polar klímával mik a tapasztalatok, illetve melyik gyártó gyártja?
2022. ápr. 28. 23:58
11/12 gabesz147 válasza:
#10 Igazad van, utána olvastam, valóban egy jack csatlakozó és egy elég ismeretlen klíma neve is, amiről eddig nem hallottam, a kérdésbe volt, ezért kerestem rá, először csak a klímára.
A lényeg, hogy a kérdező barátunk már döntött, és sokáig használja majd egészséggel a Polart.
Üdv: Gábor
12/12 anonim válasza:
#11 Örülök ha mutathattam újat, és a második bekezdésre: így van :) Használja egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!