Miért csepeg idő előtt a mosogêp öblítő tartályába víz?
Figyelt kérdés
Direkt írtam, hogy csepeg mert csak kevés megy bele idő előtt, ami pont elég ahhoz, hogy kb a második víz engedésnél megteljen az öblítő tartály és lefolyjon az öblítő is.2022. ápr. 25. 14:48
1/6 anonim válasza:
nem töltöd túlságosan tele az öblítőtartályt?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem töltöm tele, Samsung WW65AA126AE mosógép.
Most kiprobáltam, hogy nem teszek bele öblítőt az első víz engedés után kinyitottam a tartály és majdnem félig volt vizzel!
Tehát én ugye max vonalig öntöm az öblítőt, vagy az alá inkább, de mivel folyik bele egy kicsi víz is a mosópor adagolásnál, max főlé megy és akkor ugye kifolyik!
Àtfolyhat valahol ahogy engedi a mosópor lefelé?
Nem tudtok valamit javasolni mit tudnék megnêzni rajta?
Hatha nem kellene szerelőt hívni, de ha nincs más akkor hívok!
🙂
2022. ápr. 25. 15:33
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös a víznyomást csökentettem, a többit úgy csinálom ahogy a videoban mondják.
Meglátjuk!
Ha nem akkor a férjem a 4-es válaszoló videojával megpróbalkozik!
Köszönöm, a segítségeket!
2022. ápr. 25. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!