Van egy ilyen porzsák nélküli porszívóm. Használat közben néha felhangosodik. Ennek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Erről a gépről van szó.
Viszonylag új, még nincs egy éves. Nem túl gyakran használom. Néha hirtelen bömbölni kezd. Mintha rosszul menne bele a levegő vagy nemtudom...olyankor kikapcsolom, kiüritem és ujra jo. De sokszor nincs is annyira tele mégis,ezt csinálja. Sajnos túl gyakran kell tisztítani. Szerintem nem lehet baja. Miért csinálja vajon ezt?
2022. ápr. 3. 10:29
1/1 anonim válasza:
Attól függ mit szívsz fel vele, amit nem is látsz. A multkor én egy darab papírt szívtam fel vele, azt hittem leég a porszívó olyan hangja lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!