Csak búg a mosógépem . Mi lehet a probléma? SoS
Figyelt kérdés
tegnap még mostam vele ,ma meg elindítom ,és mikor a vizet kellene szívnia ,csak búg,és nem csinál semmit.Whirlpool 3 éves.
Csap nyitva,víz van,akkor ?
2010. szept. 14. 10:57
2/12 anonim válasza:
véletlenül nem csigával mosol?
3/12 anonim válasza:
szűrőt takarítsd ki első körben
4/12 anonim válasza:
Miénknek is pont ez a baja nem szívja a vizet.
5/12 A kérdező kommentje:
a szűrő tiszta.És folyékony mosószert használok mindig,öblítésre meg ecetet.
2010. szept. 14. 11:46
6/12 anonim válasza:
whirpool az egy nagy rakás szar.. nekünk tönkeremnt ma vettem egy samsung előtöltős mosgépet kiváló..
Ha estleg majd valamikor akarsz venni mosógépet akkor csak a Samsungot ajánlom neked :)
7/12 A kérdező kommentje:
Kösz én a Samumat cseréltem le ezért,mert azzal állandóan baj volt,4x javították csak garanciába 1 év alatt:)
2010. szept. 14. 20:56
8/12 anonim válasza:
MÉ A WHIRPOOL JOBB?
-.-
SAMSUNG AZ SOHA NEM MEGY TÖNKRE LEAGLÁBB..
9/12 A kérdező kommentje:
Ami elromolhat,el is romlik.
2010. szept. 14. 21:30
10/12 anonim válasza:
nekünk már a whirpoolt 11X-szer kellet 6 év alatt megjavítani..
35000 Ft az új dob mert leszakadt az ékszíj..
És így döntöttem a Samsung mellet ma ki is próbáltam nagyon jól mos:) ráadsául van rajta egy olyan porgram hogy: 15 perces mosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!