Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy kell kinyitni a klíma...

Hogy kell kinyitni a klíma beltéri egységét? (MDV)

Figyelt kérdés
Ki szeretném tisztítani a szűrőt, de nem tudom kinyitni. A két oldalát kipattintottam, de a közepén is fogja valami. Nem merem feszegetni, mert félek, hogy eltörik. Hogy nyissam ki?

2022. márc. 25. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Talán el kéne olvasni, a Klima berendezés eredeti le írását / használati utasítását. Ha nem lenne meg az eredti le írás akkor a google-ba be írod a készülék pontos típusát és meg keresed. Látod ezért kell meg örzni a termékek pontos le írását / használati utasítását.
2022. márc. 25. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted nem néztem meg? Annyi van, hogy nyissa fel… Valami még fogja a közepén, de eltörni nem akarom.
2022. márc. 25. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Közepén is van patent. Erősen feszitsd meg, oszt kinyílik.
2022. márc. 26. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ott a youtube is, az MDV a Midea gyengébb minőségű almárkája, de ez nem jelent semmi rosszat ne nyugtalankodj, csak olcsóbb beszállítótóktól vásárolja a lehet hogy ugyanolyan jó minőségű kompresszort és alkartészeket.
2022. ápr. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!