Van egy eletrolux hutom bedugtam ment hűtőt befujtam egy kicsit hátul a motornal a kereketet hogy jobban guroljon szerintem ráment az elektronikajara azóta nem hűt meni megy katogast hallani hátul ha kihuzom és bedugom újra szerintetek mi a baj?
Mivel fújtad be?
Az elektrónika nem szereti a különböző vegyszereket, ha nem is marta meg, átmeneti ellenállást okozhat, ami hibás működéshez, vagy nem működéshez vezethet.
Talán(!) segítene tisztaszeszes lemosás, de vigyázva arra, hogy ne a 70%-os szesszel történjen.
2-essel értek egyet, eléggé le vannak ezek védve, hiszen a hűtő környékén víz, pára, stb előfordul.
Talán a mozgatás során eltörtél egy csövet és elszökött a hűtőközeg.
(Ezt afújkálást nem tudom megérteni... Mindenhonnan az megy, hogy vegyél sprayt, fújkáld meg oszt megjavul. Ma már nem is látni műhelyekben kulcskészletet, meg csavarnyúzót, csak spraydobozokkal van tele a polc...)
A legtöbb hűtőnek van hátul két kis görgő amik segítségével ha magad felé döntöd a hűtőt, akkor lehet gurítani.
A nagyon piciknek nincs, de ami ilyen ember magasságú azoknak tutira van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!