Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az mennyire baj, ha az új...

Az mennyire baj, ha az új hűtő alól nem veszem ki a hungarocell lapot, hanem alatta marad?

Figyelt kérdés
Egyedül nem tudom megemelni, és a járólapon meg elég jól csúszik, szóval így könnyebb a hűtőt is mozgatni, ha kell.

2022. márc. 16. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10: ugye nő vagy....???

(amúgy én is! :-D)

Tisztában vagy azzal, hogy a hungarocell szilárdsága milyen...???

Kb. tizedekkora súlyra is alakváltozáson megy keresztül....

2022. márc. 16. 14:49
 12/22 NTBS ***** válasza:
Nem túl nagy baj, de esztétikailag furcsa.
2022. márc. 16. 14:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a nememhez? Amúgy most megmértem: a sarkánál is 5 centi vastag, középen meg még vastagabb.
2022. márc. 16. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kb. két héten belül retkes lesz a fehér hungarocell, a konyhai kosztól, felmosásoktól...

Isznyú igénytelenül fog kinézni.

2022. márc. 16. 16:27
 15/22 anonim ***** válasza:
13: tökmindegy milyen vastag, egy anyag szilárdsága nem függ a vastagságától...
2022. márc. 16. 16:28
 16/22 Szirty ***** válasza:

Szerintem azért kapsz ilyen válaszokat, mert alapjáraton senkinek nem jut eszébe egy készüléket úgy használni hogy a csomagolás egy része rajta van. Persze vannak kivételek de ritka.

Szóval az ötleted és a hozzá kapcsolódó kérdésed hülyeség első ránézésre.

Nem javaslom hogy hosszú távon alatta hagyd. Hacsak nem reggelig amikor majd jön valaki és segít kivenni alóla.

Hülyén is nézne ki... (hogy ne mondjam nevetségesen).

2022. márc. 16. 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nem is értem...

Amikor hozzánk kiszállították a hűtőt, kicsomagolták, körbenéztük, hogy nincs-e rajta esztétikai hiba. Megkérdezték a munkások, hogy hová szánjuk - és oda be is tették.

2022. márc. 16. 16:33
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát nálunk nem tették be. Mivel nem akkor hozták ki, mikorra ígérték még otthon sem voltam. Másnap én bontottam ki, és csúsztattam be a helyére, de ugye az alsó hungarocellt nem tudtam kivenni alóla.
2022. márc. 16. 22:45
 19/22 anonim ***** válasza:
18: ne mondd már, hogy egy tanya közepén élsz, ahol se szomszéd, se rokon, se kolléga, se ismerős...
2022. márc. 17. 08:40
 20/22 A kérdező kommentje:
Na, hát végül nagy nehézségek árán, de a szomszéd segítsége nélkül is sikerült leforgatnom róla, örömmel jelentem, eltávolítottam a hungarocellt az új hűtőm alól! De most gondolom megint nem kapcsolhatom vissza egy csomó ideig, mert kicsit azért megdöntöttem a hűtőt.
2022. márc. 18. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!