Whirpool autómatikus ajtónyitó pöcke nem húzódik
vissza. Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Miután lejárt a program a szokásos módon kinyitotta az ajtaját, ám a kis műanyagrúd nem húzódott vissza. Nincs ügyfélszolgálat vasárnap, neten illetve leírásban pedig nem találtuk meg a megoldást. Nem lehet programot indítani mivel nem lehet becsukni a mosogatógép ajtaját. Ezt a funkciót pedig már ki- és bekapcsoltuk de ekkor sem történt semmi. Valamit lehet vele kezdeni vagy szerelő?
Mit tudtál kezdeni vele? Nekünk is ugyanez a problémánk hasonlóképpen Whirpool mosogatógéppel.
2023. márc. 19. 20:12
3/6 anonim válasza:
Told vissza.
2023. márc. 19. 20:25
4/6 Speedycsari válasza:
Sajnos segíteni nem tudom. De én is szeretném tudni hátha valaki segít mielőtt szerelőhöz kellene fordulni!
2023. jún. 3. 22:05
5/6 Speedycsari válasza:
Nekem úgy oldódott meg a probléma hogy leszedtem a tetejét amit hátul 2 csavar fog és utánna el kell csúsztatni mint egy számítógépház oldalát. Ez alatt található maga a szerkezet amit szétszedve visszaraktuk a kis nyelvet a helyére.De vigyázni kell mert van benne 4 fogaskerék. Meg az volt a baj hogy megázott igy mindent mindenhol szárítani kellett.Mert felül van egy műanyag kupak ami a ilyen félforditásos, és a felső vizbeomlo rögzítésképpen szolgál. De mivel elengedte így felfele is került be víz. (Ha még érdekel valakit 😄 )
2023. jún. 4. 16:46
6/6 anonim válasza:
Külföldi oldalon találtam meg a választ, az ajtóval erősen vissza kell nyomni a pöcköt kattanásig. Mi is így jártunk, megoldást a szétszerelésen kívül nem láttam, hátha vkinek hasznos lesz 🙂
"I’ve contacted with After-sales services and they told me I had to push the door until closed. I’ve tried with both hands, strong but carefully because I didn’t want to break the pin and… It’s worked!!
I’ve also notice you can find this information on the manual:
Troubleshooting -> Problems -> The dishwasher won't start or does not respond to commands. -> The dishwasher door is not closed. NaturalDry pin is not pulled in. -> Vigorously push the door until you hear the "click".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!