Milyen fokozaton kell elektromos tüzhelyen kotyogós kávéfõzõvel kávét fõzni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon sikerül elektromos tüzhelyen kávět fõzni,mert hol nem fõ le a kávé,vagy az oldalán kijön.6fokozat van a tüzhelyen.Ha közepesre rakom,sokára fõ le,de túl nagy se jó.Nem tudom eltalálni.#kotyogós kávěfõzõ #Elektromos tüzhely #kávěfõzés
2022. febr. 28. 05:02
1/10 anonim válasza:
Ha az oldalán jön ki akkor cseréld le kotyogót, mert hibás. Egyébként a legkisebb fokozaton érdemes főzni vele, de csinálhatod úgy is, hogy magasra állítod, majd amikor kotyogni kezd, akkor lehúzod alacsonyra, így nem kell sokat várni.
2/10 anonim válasza:
Ha Kotyogó lenne, akkor nem lenne ilyen problémád, gondolom csak a működési elve olyan.
Vacak a kávéfőződ, nekem is volt ilyen, vettem helyette egy igazi Kotyogót, nem lehet hibázni vele.
Vannak persze más jólsikerült kotyogós kávéfőzők is,a tied sajnos nem ilyen.
3/10 anonim válasza:
Azóta már kipróbálhattad volna mind a hatot és tudnád, hogy nem jó egyik sem.
6/10 A kérdező kommentje:
Villanyos
2022. márc. 12. 19:51
7/10 Közveszélyes Kontár válasza:
csak azert kerdeztem mert ugytunik hibatlannak tartod kogyogodat
ibdukcios is elektromos / villanyos es modern haztartasokban mar ilyenek vannak
es egy hagyomanyos retro kotyogo nem arra lett tervezve
igy arra gondoltam azert mukodhet rosszul
ilyen infot nem talalok hogy regi kotyogot probaltak e indukcioson hasznalni es milyen problemak jottek elo
en csak azt tudom feltetelezni hogy vagy troll kerdes, jol szorakozol rajta
vagy csak kotod az ebet a karohoz
egyik sem tul jo
8/10 anonim válasza:
Ha oldalt jön ki a kávé, akkor tömítést kell cserélni első körben. Azért nem tudsz vele rendesen kávét főzni mert elmegy a nyomás a szar tömítés miatt.
9/10 anonim válasza:
Eleve az a kezdet, hogy a tömítést ki kell cserélni, esetleg a szűrőt is benne. Utána majd kiderül, de elektromos tűzhelyen tovább tart, mint gázon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!