Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Philips latte go 3200 velemeny...

Philips latte go 3200 velemenyek ?

Figyelt kérdés

Szeretnenk venni egyet de nagyon megoszloak a velemenyek miszerint hamar eltomlik es draga a csinaltatasa plusz nagyon hangos.

Most nagyon jo arban talaltam es mar nagyon regota nezem ezt a modellt. Kinek mi a tapasztalata ?

2022. febr. 18. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Darálásnak, főzésnek van hangja, de én azt mondanám semmivel sem hangosabb, mint a többi társa.

Elég egyszerű kialakításúnak számít az automata gépek között.

Tartsd be a karbantartást és akkor éveken át bírni fogja:

cseréld időben a vízszűrőjét

1-2 havonta vízkőmentesítsd (ecettel nem szabad, kávéfőző vízkőmentesítő folyadékkal kell) Tulajdonképpen ez a legfontosabb dolog.

hetente főzd át egy adag kávézsíroldóval, kipucolja a kifolyóból a szmötyit. Ez a kávé ízére lesz pozitív hatással.

2-3 hetente vedd ki a főzőegységet (egy mozdulat), mosd el, kend meg a mozgó részeket szilikonzsírral. Ettől a mechanika élettartama fog megnőni. Mellesleg kattogni sem fog olyan hangosan.

2022. febr. 18. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a karbantartási videója, szerintem semmi bonyolult nincs benne.

https://www.youtube.com/watch?v=n95MJBPDsC0

2022. febr. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!