Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A hűtőszekrénynek árt, ha...

A hűtőszekrénynek árt, ha nincsen bele pakolva cucc, és úgy is megy?

Figyelt kérdés
(Vagy ilyenkor érdemes kikapcsolni arra a pár napra?)
2022. febr. 15. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem nyitogatod közben, semmi baja nem lesz...
2022. febr. 15. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha nyitogatod akkor sem lesz semmi baja, csak nem sok értelme van, ha üresen is müködik.
2022. febr. 15. 13:42
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Nalam vannak idoszakok, amikor max egy doboz vaj es 2db tojas van benne, jelentem, meg mukodik...:D
2022. febr. 15. 13:48
 4/14 NTBS ***** válasza:
40%
A hűtőszekrénynek nem árt, de felesleges energiapocséklás, amiért ráadásul még fizetsz is. Ha nincs benne semmi, akkor a környezetvédelem miatt is húzd ki.
2022. febr. 15. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem árt neki csak feleslegesen megy. Mer időnként bekapcsol a kompresszor és hűti ami energia pocsékolás inkább. Ha csak fél napig üres vagy 1 napig arra az időre felesleges lekapcsolni mert visszakapcsolásnál tovább fog járni a kompresszor hosszabb idő mire lehűti több energiába kerül főleg ha ez gyakran van csinálva.

Ha úgy öntesz hogy lekapcsolod, kihúzod akkor javaslom hogy törölgesd át és ne csukd be teejsen az ajtót mert akkor kegyetlen büdös lesz esetleg peénszedhet is amit baromi nehéz lesz kipucolni és szagtalanítani.

2022. febr. 15. 14:08
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg halal felesleges kikapcsolni par nap miatt.

Nem ertek hozza, de tobb energiaba kerul ujra hutenie magat a 0-rol, mintha ugy hagyod, nem?

Meg amugy most komolyan, hogy kb 5 forinton feszengunk? Vagy mennyit lehet sporolni 1-3 nap alatt, ha kikapcsolja? Lehet annyi sincs, foleg, ha tenyleg tobb energiaba kerul a kikapcsolas, mintha csak ugy menne uresen.

2022. febr. 15. 14:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy működik, nem árt neki ha üres.

A busz is megy utasok nélkül.

2022. febr. 15. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Pakolj bele sok ásványvizes, üditős palackot vízzel megtöltve. Ezek lehülve akkumulátorként fognak működni és nem fog annyit menni.
2022. febr. 15. 15:14
 9/14 Vortrex ***** válasza:
70%
Mért hagynád bekapcsolva a hűtőszekrényt pár napra, ha nincs benne semmi? Komolyan mondom, néhány ember mintha az űrből jönne, és megint én vagyok a paraszt, mert beszólok
2022. febr. 15. 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Ha csak 1-2 napig nem tesz bele semmit, utána viszont megint használja, akkor sokkal több energia elmegy arra, hogy újra lehűtse magát a hűtő ha teljesen kikapcsolja. Plusz még ki is kell takarítani hogy ne büdösödjön be.

Ezért kell belerakni sok cuccot, hogy a lehült tömeg tartsa a hőt és így minimális veszteséggel lehet üzemeltetni. Úgy meg aztán főleg ha nem is nyitogatja.

Én ezt a saját tesztem alapján mondom. Amikor albiban laktam, akkor téli estéken ráértem ilyen baromságokkal foglalkozni :D

2022. febr. 15. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!