A Beko hűtőszekrény milyen gyártmány? Remélem nem Kínai
Figyelt kérdés
Tönkremenőben van a 30 éves készülékem és valamit vennék. Ezt néztem ki ami még belefér a keretben, érdeklődnék, hogy mi róla a véleményetek. Tudom, annyit nem fog kibírni mint a mostani azt ne is írjátok. :-D2022. febr. 12. 20:27
1/11 anonim válasza:
Nem kinai, torok, bar gyartjak Kinaban is.
2/11 anonim válasza:
Még nem használtam, de gondolom 5-8 évig, ha nem tovább elmegy.
Ha úgy kérdezted, hogy Kínai akkor nem. A Beko török márka.
3/11 anonim válasza:
Nekem a boltban azt mondták hogy 5-6 évig bírja
És az milyen jó
Mondtam neki hogy a régi hűtőm amit bevittem az irodamba 40 éves és megy. Még szüleimé volt De az otthoni is van már 20 éves
Nem hitte el
4/11 anonim válasza:
10 éve hanem több megy rendesen.
5/11 anonim válasza:
azért egy hütőnek illik birnia 10-15 évet minimum
Én a helyedben samsung, Whirlpool,zanussi,Liebher tipusok közül vennék
ezek a legmegbizhatóak a megfigyelések szerint, lehet hogy 10-20 ezerrel drágábbak mint a beko, de ha nem 10 évig megy hanem 20 évig hibamentesen akkor már megérte
6/11 anonim válasza:
Azért egy hűtő hosszútávú beruházás, inkább valami Electrolux, Aeg, Bosch hűtőt néznék, ami 15 évet elmegy azért. Szüleimnek Bekoja van, konkrétan már szét vetemedett az ajtaja, felül! rozsdásodik is. :(
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül is egy Gorenje készüléknél állapodtam meg. Talán jobb választás volt.
2022. febr. 14. 14:47
10/11 anonim válasza:
Pont Gorenje-t? Az is a Beko tulajdonaban van amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!