Főzőlapot vennék.van különbség a kerámia és indukciós között? Sok hirdetésben az van hogy csiszolatlan kerámialapos indukciós főzőlap. Akkor ez most ugyanaz? Köszm.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
11!
Oda írtam, hogy mit jelent a speci: magnesezheto, tehát van benne vas. Az ikeas is tökéletes lehet, meg a mami 1000 éves fazeka is, ha van benne vas
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szerintem azért az sem mindegy mekkora a tehetetlensége hőtanilag (magyarul milyen vastag az alja).
Sokan panaszkodtak rá, hogy szakaszos üzemben megy, úgy próbálja tartani a hőfokot, de vékony aljú edényben ez azt jelenti, hogy vagy füstöl a hagyma, vagy ázik az olajban, és ez váltogatja egymást.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Spéci edények
😂 😂 😂
Legyen mágnesezhető és csa. Azért az ilyet még 8 altalanossal is megallapitod. Plusz bárhol lehet találni g3ci olcsón.
Indukciósat vegyél, a 80ezres electrolux is fasza már. Felette kategóriában inkább extra funkciók vannak, ami miatt drágább. Te döntöd el az mennyit ér meg neked.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
“ főzőedény akkor megfelelő indukciós tűzhelylaphoz, ha:
Egy kevés víz nagyon gyorsan felforr a legmagasabb hőfokra beállított zónán.
A mágnes hozzátapad az edény aljához.
Fontos: az edény alja legyen minél vastagabb és laposabb. ”
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
“ Legyen mágnesezhető és csa.”
Persze, ahhoz az igényszinthez hogy felforrald a kínai leveshez a vizet, tökéletes felhasználói követelmény. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!