HOME SOMOGYI fk 110 márkájú, elektromos kerámia fűtőberendezésem volt, amiben elromlott a ventilátor, meg lehet valahogyan javítani?
Tehát ilyen [link]
Tél idején már csak ez kellett :/ Úgy működik, hogy van benne egy fűtőszál, vagy kerámia, amit az áram felmelegít, és ezen fújja keresztül a ventillátor a levegőt, így hátul szobalevegőt szív be, elől meleg levegőt fúj ki. Ez az első hasonló készülékünk. Pont a ventillátor romolhatott el benne, mert ha bekapcsolom, villog a kis képernyőn a ventillátor jel és nem indul be a készülék. Természetesen így nem fűt, érzékeli minden bizonnyal, hogy nincs ventillátor, ezért feltételezem, hogy a fűtőszál sem fűt bár ezt nem ellenőriztam. Könnyen szét lehetett szedni, de látható sérülés, vagy égés nincs benne. Őszintén szólva nem értek hozzá csöppet sem, annyit tudok, hogy szétszedés előtt kihúztam a konnektorból. Legkisebb philips csillag csavarhúzóval könnyen szét tudtam csavarozni a fekete műanyag borítást. Nem látni benne semmi rendelleneset. Talán kiéghetett egy biztosíték, nem tudom. Ha valaki ért hozzá, vagy volt hasonló neki, elképzelhető hogy találkozott ilyen esettel.
Ki kell merni hogy a ventillator egyaltalan kap-e aramot. Ha igen, es megse forog, akkor cserelni kell ha kapsz azonos meretut. Ha nem, akkor tovabb kell keresni a hibat.
Probalj valakit talalni, aki haztartasi kisegepek javitasaval foglalkozik, egyedul szerintem ne allj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!