Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért van víz az öblítő...

Miért van víz az öblítő tartályban mosás után?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy tele van vízzel az öblítő tartály mosás után és így következő mosásnál nem tudom az öblítőt beleönteni a tartályba...

Beko 5100+Y mosógép..

2022. jan. 27. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem akkor csinálja ez amikor túl sok öblítőt öntök bele véletlenül.
2022. jan. 27. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem minden egyes mosás után ez van ...
2022. jan. 27. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy fizikai jelenséget használnak az öblítő tartás ürítésére.

Ha feltöltik vízzel akkor kifolyik magától.

Ha tiszta víz maradt benne akkor hibásan újra vizet enged a tartályba a gép de nem eleget. Ilyenkor egy kis vizet kell bele önteni és magától kifolyik. Ha kiürült akkor lehet bele öblítőt tölteni.

Akkor maradhatna benne még ha el lenne dugulva a kis cső de ha víz marad benne akkor ilyen nincs.

Érdemes azért időnként kitakarítani ezt az adagoló műanyag izét, mert nem csak koszos, hanem el is dugulhat itt ott...

2022. jan. 27. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
El van dugulva az öblítőtől. Tisztítsd ki a tartályt.
2022. jan. 27. 19:53
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én minden alkalommal kiöblítem a tartályt, érdemes is. Nálam sokszor ragacsos, szóval el tudom képzelni, hogy beszárad és eltömődik. Nálam volt ilyen és rájöttem, hogy túl sűrű az öblítő, vizet tettem hozzá és megoldódott.
2022. jan. 28. 07:07
 6/6 anonim ***** válasza:
A régi gépemnél nálam is volt ilyen. Akkor csak hébe-hóba vettem ki a tartályt, hát volt is meglepi. Órákig áztattam, súroltam, mire jó lett. Azóta kiveszem minden mosás után és kiöblítem. Soha nincs benne se öblítő se mosószer maradék.
2022. jan. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!