Ki hasznal futesre klimat ?? Nagyobb nm2en erdekelne a velemeny?
A nappalinkban klíma van, nem tudom a kwh-át, de 250 ezer körül volt az ára. Egész napra be kell állítva legyen 24 fokra, úgy azt az EGY helyiséget felfűti viszonylag kellemesre. A hálószobánkban is van, de egész nap mennie kellene stabil 22 fokon, hogy élhető legyen. Ha kikapcsolom 30 perc múlva s*arrá fagyunk. Éjszaka hiába halk, nem tudok tőle aludni. Hajnal 4-kor arra kelek, (mivel este 11-kor kikapcsoltam), hogy minden végtagom lefagyott és kb max 17-18 fok van a szobában.
Kályhához és radiátorhoz hasonlítva pocsék, minden szempontból. Nekem legalábbis.
Energetikussal kéne kiszámoltatni hogy az adott lakásba mennyi fűtés kell.
Nyílászárók milyenek, mennyire szigeteltek? Lakás tájolása milyen? Falazat, padló, mennyezet mennyire szigetelt?
mert ki fog hülni a fal. Kivülről fogja kapni a hideget, belülről meg a szigetelés nem engedi felmelegedni.
Csak nagyon spéci anyagokkal szabad belülről szigetelni, azt is csak kivételes esetben.
Konkrétan mi az a 3Ds burkoló elem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!