Mi a vélemény erröl a sodaStream- erröl (szodagépröl) tapasztalatok? megéri ez?
Én szeretem, nem kell cipelni az ásványvizet, illetve ahogy írod környezettudatosabb is.
Ugyan a gép nem olcsó, és egy patron töltet 3.000 forint, de hosszútávon sokkal olcsóbban jössz ki mint a flakonos vízzel. A csapból jövő víz literje pedig elenyésző összeg, településenként ugyan változó, de kb 0,2-0,3 Ft/ liter.
Én szoktam hozzá venni sodastreames szörpöket is, bár azok nem olcsók, de simán lehet bármilyen szörppel használni.
Tescoban szoktam cserélni a patront, mely betétdíjas termék.
Én is nagyon szeretem, de sajnos a patron egyre inkább drágul. Sok helyen cserélik, Aldiba és Lidlbe is szoktam járni, jobb áron van, mint a Tescoban (ha jól emlékszem).
A szörpök is finomak, de igazából bármivel kombinálhatod.
#2 Az aldis kompatibilis vele?
Eddig nem mertem ott cserélni, mert az ilyen saját márkásnak tűnt, azt hittem nem kompatibilis.
Én is átálltam már sodastreamre pár éve, soha többé ásványvízcipelés. Nálunk nagyon jó a csapvíz, és van még egy tényező, amire közben jöttem rá: a hideg csapvíz hőmérséklete a legjobb, félúton a hűtő és a szobahőmérséklet között.
2 patront tartok, hogy ha az egyik kifogy, ráérjek a cserével. Nálunk egy patron két hétre elég, 50-60 üvegre (30-35 liter).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!