Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy gàzpalackos tűzhelynek...

Egy gàzpalackos tűzhelynek hàny watt kell az ìzzìtàshoz szikràhoz?

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 19:50
1 2
 1/12 Vortrex ***** válasza:
0
2022. jan. 15. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Jellemzően ezek őrlánggal működnek. Tehát nem kell hozzá villanyosság.

amelyik mégis elektromos annak pár watt elég elvileg.

2022. jan. 15. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyjából 10 ezer volt a lényeg, watt az elhanyagolható.
2022. jan. 15. 20:49
 4/12 anonim válasza:
Az órája fogyaszt minimálisan, ha van. A szikra, rövid ideig pár milliwatt. Az égés érzékelő hőelemes, mágnestekercses, nem fogyaszt külön energiát.
2022. jan. 15. 21:32
 5/12 A kérdező kommentje:

Nincs àram a lakòautòba ezèrt volna fontos hogy ne kelljen àram az izzìtàsàhoz.De ha mègis szüksèges volna rà akkor esetleg ezzel el tudom indìtani?

[link]

2022. jan. 15. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor olyat keress ami simán gyufàval gyújtható. Ahoz nem kell àram
2022. jan. 15. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Dejóóóó megint egy olyan kérdés aminél úgy kell kiszedni a kérdezőből, hogy konkrétan miről is van szó... Még 20-30 oda-vissza válasz és már tudni is fogjuk mit szerettél volna kérdezni.....
2022. jan. 15. 23:40
 8/12 Szirty ***** válasza:

Nem hiszem hogy lenne benne izzítás. A gázt nagyfeszültségű elektromos szikra gyújtja ha van beépített gyújtója.

Ezt javaslom: [link]

vagy ezt ha nagyon kényelmes vagy: [link]

2022. jan. 16. 08:34
 9/12 Szirty ***** válasza:

"Jellemzően ezek őrlánggal működnek."

A palackos gáztűzhelyek?

Jellemzően?

Egyet mutass már! :)

2022. jan. 16. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Szirty, a kérdésben gàzpalackos tűzhely (és nem gáztűzhely) szerepel, ezért én fűtő alkalmatosságra, szieszta kályhára gondoltam. Azok meg ugye őrlángos teknyikák. Ráadásul az is a szieszta kályha felé terelt, hogy január közepe van. Ki a t.k.m akarna most lakúautózni? :D

EZért is írtam, hogy megint az van hogy fogalmunk sincs miről kéne értekezni pontosan. Csak reménykedni tudok hogy a kérdező pontosan, a készülék típusmegjelölésével elregéli a kérdését. Hacsak időközben nem találta meg a cuccon a matricát amire rá van írva, hogy xxxW xA :D

2022. jan. 16. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!