A kettő KV. főző közt mi lehet a különbség? Miben tudhat többet a drágábbik?
Nem tudom, milyen minőségű lehet ez az Ambiano, sose hallottam róla, én nem kockáztatnék vele!
A másikaknál a Sencor azért drágább, mert jobb: tejtartálya van, többféle ital készíthető vele, nagyobb gőznyomás, csészeelőmelegítő funkció, és még vízkőmentesítő is van benne, így nem kell időnként átfőzni ecettel vagy vízkőoldóval.
Alapszintű karos 15 bar-os kávéfőzőben ezt ajánlanám.
Teljesen jó a tejhabosítója is, van benne erő, könnyű használni.
Havi egyszer rendes kávéfőzőhöz való vízkőoldó folyadékkal ki kell tisztítani, akkor évekig szolgál.
#5-ös vagyok. Ha már "alapszintű" karos 15 bar-os gép, valóban nagyon jó a Gaggia, de azért vannak nála olcsóbban jobbak is, összehasonlítva:
Ráadásul a Sencor-okban már ebben a kategóriában is van vízkőmentesítő, így abszolút nem kell átfőzni! Bár nem annyira neves márka, és Európában a csehek gyártják, de eredetileg japán márka, szóval a jó minősítés sem lehet túlzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!