Olyan daráló típust és márkát szeretnék vásárolni, amivel kis mennyiségű szárított paprikát le tudnék darálni őrleménynek, útba igazítanátok?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom hogyan keressek rá, mi a pontos neve, és melyik volna alkalmas általános célra. Időnként kávét és kókusz reszeléket is darálnék vele. Régebben volt ilyen a háztartásban: egy kétvégű éles penge volt a tartály alján, az forgott nagy fordulatszámon körbe-körbe. Természetesen egy védőbúra is tartozott hozzá. Oldalán volt egy gomb, amit csak a búra felhelyezése után lehetett benyomni, ugyanis a búrához tartozott a gomb nyomórésze, míg az elektronika süllyesztett volt a készülékház oldalán. Mindez azt célozta, nehogy balesetet okozzon a daráló.
Nem tudom manapság milyeneket lehet kapni, sok mindent szeretnék vele végül is darálni. Talán mák darálására is alkalmas lehet, vagy porcukor készítésére.
2022. jan. 3. 19:43
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Lehet, kávédarálónak hívják.
2/6 A kérdező kommentje:
értem, ez nem jutott eszembe, mert kávét sohasem daráltunk vele, csak mákot, és cukrot, néha paprikát.
2022. jan. 3. 19:48
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Mi is ezzel darálunk mindent.
4/6 A kérdező kommentje:
egyszer ezért volt csípős a mákos bejgli, mert nem lett kimosva a paprika után
2022. jan. 3. 20:21
5/6 Ypszilon1980 válasza:
Hát igen, erre figyelni kell.
6/6 anonim válasza:
Vegyél egy piros színű kávédarálót csak erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!