Pontosan, mit jelent, hogy "Okos mosógép"?
Új mosógépet tervezek venni 1-2 héten belül, és éedekelne ez az "Okos mosógép".
Olyan válaszódktól várok segítséget, akik ilyet használnak. Mennyi plussz, egy mosógépnél, hogy "okos"? Azt értem, hogy telefonról is el lehet indítani, de ez számomra nem jelent nagy segítséget. (Ha már bepakoltam, el is indítom.)
Köszi előre is! :)
Zzzoli!
Szuper válasz!
Köszönöm! Akkor, azt hiszem, marad a "buta" mosógép. :)
#10 Nekem ehhez nem kell telefon.
Indításkor kiírja a gép, hogy kb. mennyi idő alatt fut le a program (+- 5 perc) és úgy készülök, hogy abban az időben ne legyen egyéb dolgom.
(Vagy beállítok rajta egy időzítést, hogy a tervezett ébredésem után kb. 10 perccel "járjon le" )
Hát számomra az okos mosógép azt jelentenè a gyakorlatban hogy MAGÁTÓL szét válogatja a szennyest és be is pakolja magát. Majd adagolja a megfelelő mosószert és be is programozza magát és a végén ki is tereget amit pedig lehet szárítani azt a szárítógépbe átrakja.
A távoli vezérlèst nem is értem, ki a tököm indítgatja üresbe messziről?😅 Mikor amúgy is alap dolog,hogy működésbe lévő háztartási gépeket nem hagyunk ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!