Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem adagolja az öblítőt a...

Nem adagolja az öblítőt a mosógép? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Felültöltős Whirpool mosógépről van szó. A pontos típusát nem tudom, se azt, hogy hány éves, albérletben lakom és ez itt volt.

A tartály a mosógép ajtaján van, rendszeresen takarítom, nincs benne lerakodva az öblítő.

Van amikor adagolja, de egyre sűrűbben észreveszem, hogy egy bizonyos mennyiség benne marad vagy vízzel kevert és úgy áll benne, amikor kinyitom….

Amúgy, nem szoktam sokat rakni. Mindig a saját kupakját használom és kb. háromnegyedig töltöm. A mosógép adagolónál ez a felét sem éri el.

Mit lehet ezzel tenni? Tönkre fog menni? :/

2021. dec. 30. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát az első és egyetlen ötletem az lett volna, hogy el van rakódva öblítőmaradványokkal, de így fogalmam sincs.

Talán az a cső van eltömődve ahol a vizet engedi az adagolóba az öblítőhöz és nem enngedi elég nagy nyomással a vizet.

2021. dec. 30. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Kicsit tudatlan vagyok…. Azt én tudom ellenőrizni valahogy? Hol található az a cső, mennyire igényel szerelést…
2021. dec. 30. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdemes azért egy alapos takarításnak alávetni azt az adagolót, mert tényleg el tud "szappanosodni". Én mindig úgy adagolom az öblítőt, hogy egy kis műanyag pohárba öntöm ki , majd felhigítom vízzel. Amúgyis 20-25ml kell a koncetrátumból, az adagoló meg azthisze, 110-es. Egyszer Lenor öblítővel jártam 95 fokos mosásnál, hogy ott konkrétan megfőtt az öblítő, ezért nem jött ki, így azóta az olyan mosásoknál külön öblítőprogramot használok.
2021. dec. 30. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!