Új Elektromos csaptelep nem fűti rendesen a vizet , mi lehet a baj ?
Ma vettem egy olyan csaptelepet amit ha megnyitok kapásból kellene melegvizet adnia . De itt a baj .. ha csak kicsit nyitom meg a melegvizet akkor az gyorsan felforrosodik viszont ha tovább tekerem hogy több meleg víz folyon akkor csak hideg víz jön ott ahol melegnek kellene . Vártam vele fél percet de ugyanúgy nem melegíti . Olyan mintha nem bírna annyi vizet megmelegíteni . Pedig alig van megnyitva …
Valamint a hidegvizes csapnál olyan mintha több víz jönne mint a meleg vizesnél . Bekötést ennél el lehet valahogy rontani ? Ott keressem a hibàt vagy pedig ez gyárilag rossz ? Először kötöttem be ilyet , de nem tűnt túl bonyolultnak
Aki levezette, ugyanaz volt, mint aki Kubában zuhanyozott, vagyis én.
Ott eleve nem 12 fokos vizet kellett melegíteni, hanem 18-20 fokosat, vagy annál is melegebbet, a melegítő meg lehet, hogy jóval nagyobb teljesítményű volt. Ami azért lenne furcsa, mert egy ilyen eszköz eleve felránt majdnem 15 Ampert, ami egy átlagos, 16 amperes kismegszakítót hamar levágna. egy 5 kW-os eszköznek már 22 Amper kell, ahhoz meg vastag vezeték, komolyabb védelem. Na mindegy, ez örök rejtély marad, hacsak nem megyek vissza megnézni.
De azért ha melegiti amikor kicsit van nyitva, akkor óvatosan nyisd tovább.
Mert nekem is ilyen van és lehet úgy nyitni hogy 55 fokig is felmegy a hőmérséklet.
Ha teljesen kinyitom akkor hideg.
Szép lassan nyisd és figyeld a hőfokot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!