Használható a fözölap?
Pár napja takarítás közben tisztítószer ment a fözölap alá (cerán). Természetesen amikor pár órával késöbb föztem volna, nagy pukkanással levágta a biztosítékot. Utána még kétszer próbálkoztam, mindig hasonló eredménnyel. Ezután békén hagytam 3 napig, reméltem, hogy ha teljesen megszárad belül, újra jól müködik. Ma újra bekapcsoltam, és nem vágta le a biztosítékot, viszont a kontroll lámpa nem kapcsol ki, holott a fözölap ki van kapcsolva.
Merjem így használni, vagy veszélyes? Ha minden igaz, max 1 év múlva költözöm, nem szívesen cseréltetnék most fözölapot, ki akartam volna húzni közvetlenül költözés elöttig (mivel elég viseltes elsö ránézésre is, mindenképpen kell majd cserélni).
Lehetséges hogy víz, folyadék csinál kontaktot és emiatt világít a lámpa.
Tipp: fűtsd fel hogy jól átmelegedjen és akkor hamar kiszárad az esetleges maradék folyadék.
Ha a fűtés - szárítás után pár órával továbbra is problémás, akkor szerelő
De egyébként indukciós 1-2 főzőfelületest kapni olcsón! 15- 20 ezer
Ez velem is előfordult, épp ezért javasoltam, hogy legyen szétszedve és ne használd addig. Egyszer sikerült becsületesen kiforralnom a levest, és mivel a főzőlap nem volt oldalt rendesen szilikonozva, így belefolyt nem kevés folyadék, és rögtön le is vágta a biztosítékot.
Szét lett szedve, ki lett tisztítva, megvártuk még rendesen kiszárad, és utána működött.
2#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!