Mit lehetne kezdeni ezzrl a kábellel? (Laptoptöltő)
Figyelt kérdés
Ma reggel szerettem volna használni a laptopot, de a biztonság kedvéért, megnéztem mizu van a töltővel.
Hát tudja a franc hogy miért, de elszakadt, ráadásul megkísérleteztem azzal hogy összerakom a kettőt hátha.
Szikrázott, azóta meg nem csináltam vele semmit.
Aki csak azért jött hogy mondja hogy vigyázzál jobban rá, az inkább ne írjon ide választ!
2021. dec. 13. 10:28
2/7 A kérdező kommentje:
Éés, hogyan? Levágom a két "rosdz végét" és összeragasztózom?
2021. dec. 13. 10:33
3/7 anonim válasza:
Én újat vennék, nem mernék kísérletezni egy rossz kábellel, nehogy a laptopomnak baja essen, vagy nehogy elektromos tüzet okozzon a lakásban :) Utángyártottakat már egész kedvező áron lehet kapni számtech boltokban, akksikkal ugyanez a helyzet.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. dec. 13. 10:40
5/7 anonim válasza:
Ne vedd sértésnek, de úgy tűnik bizonytalan vagy az elektromosság területén /nincs ezzel baj/
Én javaslom egy háztartási gép vagy számítógép szerelő felkeresését, 15 perc alatt megjavítja a kábelt.
6/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, azért is írtam ki a kérdést, mert nem nagyon merem piszkálni. (Tűzfóbiam is van, amiota szikrázott otthagytam)
Es köszi neked is! Ment a zöld!😀
2021. dec. 13. 10:46
7/7 anonim válasza:
2# Szervízben a tápegység dobozát kibontják, a szakadt kábelt leforrasztják és új kábelt forrasztanak be. 4-5e körül szokták vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!