Nem működik a fagyasztóládánk. Mi lehet a baj?
Sziasztok, leállt a fagyasztóláda, kezd már olvadni, nem tudom mi lehet a baja. Eddig jól működött.
Férjem azt mondja vegyünk másikat, de én nem szeretnék... régi, de jó láda ez még. Meg lehet javítani? Nem lehet hogy csak egy vezeték csúszott ki valahol?
#3 És persze a férj és a feleség pontosan ugyanazokat a kulcsszavakat adta meg, ugyanolyan sorrendben. :D
Kedves trollkérdező barátom, nem volt rossz próbálkozás, érdekes és hihető is a sztori. De máskor erre a részletre (kulcsszavak) figyelj oda, meg arra is, hogy ne 20 perc különbséggel írd ki a két kérdést!
#Trolltippek
Reméltem, hogy felfedezi valaki a kulcsszavak mítoszát :D Nem elcseszett trollpróbálkozás volt. Direkt próbáltam kicsi humort csempészni a mai ködös, taknyos napba. Sok-sok év év többtízezer válasz után úgy gondoltam megengedhetek magamnak egy ilyent. Úgy tűnik ezt a fajta humort a magadfajta besavanyodott emberek nem értik, nem értékelik. Ne haragudj 6-os hogy felbossantottalak ezzel a kérdéssel. Menj etesd meg a macskát.
A trollkodás a gyakorin nem itt kezdődik. Nézd meg az a nyomorultat aki azon kínódik már 2 napja, hogy vegyen-e ájfónt a fakenews-os hírek alapján vagy sem.
Jó, akkor nem troll, hanem kamu kérdés, vagy nevezd, aminek akarod. A lényegen nem változtat, nem valós sztoriról van szó, így nem érdemes senkinek érdemben válaszolnia rá.
Amúgy engem véletlenül sem bosszantottál fel, és besavanyodott sem vagyok, köszönöm szépen, kedves bunkó kamukérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!