Ez a mosógép jó választás?
Meghalt a 3 éves candy mosó-szárítógépünk... nagyon örülük neki, szóval kell egy új gép, ezt néztem ki, most mediamarktban 95
Csapágyat lehet ezekben cserélni? mert a candynek ez lett a baja, és 80-90 a csere, mert csak dobbal lehet állítólag
Ahogy nézem egy másik oldalon, direct drive-os,
Speciális funkciók
Smart Diagnosis™
Inverter Direct Drive motor
Szerintem ezzel nem lesz csapágy-problémátok...
A Candy egy gagyi, az LG nagyságrendekkel többet bír majd. A Candyben valóban nem lehet csapágyat cserélni, mert a dobház két fele, úgy van összeragasztva. Erről a típusról én nem találtam semmit, de ha benéztek alá, akkor látszik, hogy a dobház középen szétcsavarozható-e, ha igen, akkor abban biztos lehet csapágyat cserélni, bár szerintem nem nagyon lesz rá szükségetek.
Árukeresőn egy néni írta, hogy centrizéskor életre kel, na ezért fontos, hogy a mosógép hátuljából a négy dobrögzítő csavart kitekerjék, és akkor nem fog ugrálni...
#4: simán meg tudod nézni, hogy máshol mennyibe kerül (t)....
A google keresőbe beállítod a keresési tartományt mondjuk tavaly ilyenkorra....
2-es:
,,Árukeresőn egy néni írta, hogy centrizéskor életre kel, na ezért fontos, hogy a mosógép hátuljából a négy dobrögzítő csavart kitekerjék, és akkor nem fog ugrálni..."
Ezt Indesit mosógéppel is meglehet csinálni?
Ezt az LG-t nem szabad megvenni. A fémszínű ajtósok a balkáni piacra vannak számva, gagyibbak (ez amúgy már a kijelzőjén is látszik). A fehér vagy szürke ajtókereteseket szabad megvenni nagyjából, 100 ezertől kezdődik a keskeny nem gőzös és 130-tól a gőzös.
Nem tudom, csavaros-e az üstje, valahogy be kellene nézni alá, akár telefonnal befotózni alá. Mendemondából azt hallottam, hogy a legolcsóbb LG-knél hegesztett sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!