Milyen Mikrohullámu sütöt vennél vagy milyen van amivel meg vagy elégedve?
Figyelt kérdés
Nem kell grill soha nem használjuk. Konkrétan márkára típusra lennék kiváncsi. Nem akarok drágát, csak melegítésre lenne, és háztartásba.2008. dec. 12. 18:49
1/5 anonim válasza:
Daewoo.Nem viccelek, tényleg jó és nem is drága.
2/5 anonim válasza:
Nekunk Samsung van, olcso volt, es csak es kizarolag melegitesre hasznaljuk. Nezz korbe jobban, mert az arak valtozoak.
3/5 anonim válasza:
Nekem is Samsung van meg vagyok elégedve vele.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy nagyon nagyon régi Whirlpool van, rozsdamentes belsővel. Arra figyelj, hogy a belseje az legyen. Még soha nem volt vele gond.
5/5 anonim válasza:
Hát, lehet, hogy meg fog lepni a válaszom, de nekünk tescos mikrónk van, már 3 éve, fillérekért vettünk és nagyon nagy strapának volt kitéve egy időben (diákalbiban használtuk), de semmi baja. Ha nem akarsz sokat invesztálni, akkor szerintem ez is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!