Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kérdeznék egy konyhai gépről...

Kérdeznék egy konyhai gépről illetve valós a hirdetés ??? mert gyanúsan alacsony ár ! de sehol nem lelek elérhetőséget, hogy írnék a cégnek vagy felhívnám! ??

Figyelt kérdés
Erről lenne szó ! VALÓS EZ ?? [link]

#Konyhai robot kétes megrendelhetőség !
2021. nov. 2. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ASZF-juk, és cégjegyzék számuk a weboldal gyatra, és az elérhetőségnél csak egy email cím van.

És a webcím furcsa. Ha affiliate programban résztvevő lenne, azt jelezve lenne valamilyen formában.

Nincs megbízható bolt tanusítványa sem, amugy nem is magyar.

Szerintem óvatosan. Én nem rendelnék innen.

2021. nov. 2. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Román cég.
2021. nov. 2. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Felejtős, ordít hogy kamu.
2021. nov. 2. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Kamugombóc. Ami gyanúsan olcsó, azt kerülni kell, bármilyen csábító is. De komolyan: elhiszed, hogy a terméket valahol megkapod tizedannyiért?

[link]

2021. nov. 2. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Olvasd már el a webcímet... Bíróságon majd mondod, hogy "átvert a sopp hu nyéves déen duplavé sztór ru"? Már a cégnévről ordít, hogy valótlan az egész.
2021. nov. 3. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Közben amúgy ránéztem, érdemes végigböngészni a kínálatot és olvasni az értékeléseket a termékek alatt. Igazi aranyköpések, amiknek tényleg semmi értelmük nincsen. :D
2021. nov. 3. 01:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Kamu oldal, nehogy elutald a pénzt.

Ennyiért van nekik forgószék, minőségi légpuska ami 100000 ft.

2021. nov. 3. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!