Gőzállomással kapcsolatban tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Férjemnek rengeteg inget kell vasalnom, a gőzölős vasaló nem minden anyaggal bírkózik meg sajnos.2021. szept. 8. 14:52
1/9 anonim válasza:
Miért kell rengeteg inget vasalni?
De ha úgy van neked megérné.
Szárítsd és tárold eleve vállfán, de ne azon a nyeszlett vékonyon, hanem mindig öltönyvállfán aminek széles, váll alakú a válla.
2/9 A kérdező kommentje:
Azért kell inget vasalni, mert a mosógép meggyűri, egy igényes embert pedig nem vesz fel gyűrődt, vasalatlan inegt!
2021. szept. 9. 21:27
3/9 anonim válasza:
Azt nem a mosógép gyűri, az természetes dolog. Ha vállfán szárítod ahogy írja az egyes, tényleg kirúgja magát mint a függöny. Nem is kell mosás után vasalni, csak használat előtt, így az mindig tökéletes lesz és az idődet se rabolja el és másik vasaló se fog kelleni és nem utolsósorban nem fogsz duplamunkát csinálni.
4/9 A kérdező kommentje:
Az eszem megáll… áruljátok már el, ti honnan látjátok, hogy én hogy szárítom az inget? Honnan tudjátok milyen anyagú ingjeink vannak. Nem tudjátok, de ti megmondjátok a frankót, hogy én hogy csinálom rosszul. Nem is értem mit vártam ettől az oldaltól!
2021. szept. 10. 07:19
5/9 anonim válasza:
Igen, megmondjuk a frankót mert mi tudjuk.
6/9 A kérdező kommentje:
Azt is tudjàtok, hogy nálunk mi van?
Nem semmi, gartulálok!
2021. szept. 10. 09:09
7/9 anonim válasza:
Mivel nem bír a gőzölős vasalód?
8/9 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom, vállfán szárítok mindent, nem csak az inget. De akármilyen kímélő mosásban mos az ember, akármilyen jó minőségű inget vesz, az bizony valamennyire gyűrött marad. Az igénytelenség netovábbja, ha vasalás nélkül veszed fel "jólvanazúgy"módon. Nekem leégne a pofámról a bőr, ha a férjemre olyat adnék. Micsoda háziasszonyok vannak...
Egyébként nekem gőzállomásom van, klasszisokkal jobb, mint egy sima gőzölős vasaló. Érdemes rá beruházni.
9/9 anonim válasza:
Nyugi kérdező, nálunk is rengeteg a vasalni való és sosem lesz hordható ha csak úgy megszárad a vállfán. El sem tudnám képzelni vasalás nélkül felvenni az inget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!