Ha hűtőszekrény vásárlás akkor Whirlpool vagy inkább Gorenje?
Gorenje a leggagyibb műanyagból van - szüleim és én is olyat vettünk, mindkettőnknél kb az első használatnál eltört a tárolórekesz. Az enyém 5 évet se bírt. Szüleimé 7-et.
Üzlet-márka nálunk pont keresztezve :D Whirlpool-t vettünk a Media Marktban. 3 éves Whirlpool 6. érzék alulfagyasztós No Frost, és szinte majdnem tökéletes! *Majdnem, annyi a gond, hogy fél éve az ajtaja kissé nehezebben nyitható, mint ha valami vákuum képződött volna, vagy nem tudom...
A régi rácspolcos Zanussi hűtőt cseréltük le, és mivel anyukám hosszú évek óta mosógépben nagyon elégedett a Whirlpool-lal, ezért gondolta, hogyha úgyis kapóra jött a csere, érdemes lenne hűtőben is kipróbálni a márkát, és eddig nagyon jól bevállt!
A Gorenje viszont... nem tudom! Még soha semmi nem volt itthon ebből a márkából, és bár nagy márka az is, anyukám eléggé óckodik tőle - szlovén márka, így eléggé kétséges a minősége, mi sose kockáztatnánk vele!
10+ éves az LG hűtőm. No-frost -os. (Ja meg van egy ősrégi Lehel, van vagy 35 éves.) Whirlpool elég megosztó márka, sokan dicsérik és sokan szidják. Nekem még nem volt semmim tőlük.
Háztartási gépszerelő ismerősöm mondta hogy kb olyan mint a többi csak esetleg javíthatóbb, de ez se mindig igaz. de azért annyit mondott hogy nem ez a csúcs minőség még az árkategóriájában sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!