Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A riasztó doboza hol lehet a...

A riasztó doboza hol lehet a kocsiba?

Figyelt kérdés

nem találom sehol. mikor távirányítóval bezárom az ajtót csak a jobb oldali indexek világítanak, a bal oldali nem.

talán a bal oldalit ujra kéne vezetékezni. de nem tudom hol a doboz. Toyota Celica 2.0 GT

2010. aug. 28. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el a szervizbe, ahol beszereltetted...
2010. aug. 28. 10:12
 2/6 A kérdező kommentje:
nem én szereltettem be! ha meg nem tudod hol van akkor ne okoskodj senki nem tudja hihetetlen
2010. aug. 28. 10:46
 3/6 Zebra3328 ***** válasza:

Pedig szerintem is jobban járnál ha szakemberhez vinnéd.

Ezerféle van autóriasztóból is, elég egy kis szerelésihiba, és nagyon megjárhatod..

Nekem a 95-ös Swiftben a műszerfal alatt, jobbra van a riasztó vezérlője.

2010. aug. 28. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól van okostojás, akkor próbáld bütykölni. Édesanyám toyotájában bal oldalt szerelték be amúgy...de ha elbaltázod, könnyen az elektronika járhatja meg.:D de ha a riasztót a laikus is be tudná szerelni, akkor nem lenne szükség szervizekre...
2010. aug. 28. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:

"de ha a riasztót a laikus is be tudná szerelni, akkor nem lenne szükség szervizekre"

Főleg, ha a laikus azt sem tudja, hol a doboz...

2010. aug. 28. 12:09
 6/6 anonim válasza:
Nem mondom meg, nem segítek neked kocsit lopni:)
2010. szept. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!