Padló vagy torony ventilátort vegyek?
Figyelt kérdés
40 nm az albi, viszont tetőtéri, így nagyon meleg van. Van egy sima venti ami 45w és nem sokat segít. A tulaj azt mondta szerinte próbáljam meg padlóventilátorral, mert az erősebb (ha nem elég az sem, akkor szereltet be klímát, de akkor nyilván megemeli a bérleti díjat). Viszont tartok tőle hogy a a 120w padlóventi már túl erős és nem tenne jót a cicámnak, ha sokat menne. Egy 50w toronyventivel ugyan úgy nem lennék beljebb? Megéri megvenni a padlóventilátort?2021. jún. 15. 11:11
1/4 anonim válasza:
Mondd meg, hogy próbáltál többféle ventilátort és nem volt elég ...
A macskák utálják a ventilátort, a padlóventilátor ki fogja űzni a helyiségből. De majd a klímával is vigyázz, ne hűtsd túl a helyiséget, csak pár fokkal legyen alacsonyabbra állítva, mint a kinti hőmérséklet. Én 26 fokra állítom.
2/4 A kérdező kommentje:
Az én cicám nem utálja a ventilátort, tehát erre nem alapoznék. Szezon van, így lehetetlen azonnal jó szakembert keresni és addig is meg kéne oldani valahogy, mert a hét második felében már kánikula lesz.
2021. jún. 15. 11:35
3/4 anonim válasza:
Akkor ha a cica szempontját nem nézem, a padló ventilátor hatásosabb, a torony ventilátor sokkal kevesebb levegőt fog megmozgatni.
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Vitatkoznék itt pár dologgal. Nekem anno egy álló nagylapátos ventilátorom volt, de a kis szobámban nem tudtam hová tenni sosem, hogy ne legyen útban. Aztán vettem akciósan toronyventilátort tavaly, sokkal kevesebb helyet foglal és nem érzem hogy kevésbé keverné a levegőt, mint a nagy. Kisebbek ugyan benne a ventilátorok, de 3 van belőle benne egymás felett, ami szerintem elég és nagyon jól fújja a levegőt, egyáltalán nincs melegem. Szerintem egy nagyobb szobába veszel 2 ilyet és két sarokba teszed, akkor az teljesen jó. Nyilván a klímánál nincs jobb, de ugye annak vannak költségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!