Mobil klíma kivezető háló nagy ablakra?
Mobil klímát én így vezettem ki az ablakon:
Még az olcsóbbakhoz is szoktak adni vagy lehet venni többféle ablakkivezető szettet, ez STAHLMAN és adtak hozzá egy panelt, abban egy hosszabbító panellel ami rövidebb-hosszabb ablaknyílásba is állítható.
Én kinyitottam a műanyag hőszigetelt ablakom, felhúztam a felhúzhatós szúnyoghálót, a hőkivezető csövet a gyári szettel belepattintottam a téglalap alakú műanyag panelba, azt a redőny sinhez raktam, ráeresztettem a redőnyt.belülről meg visszahúztam rá a függönyt. Kívülről igy néz ki, le van zárva a redőnnyel a meleg útja. Nagyon jól hűt, annyi hogy mivel nem az ablakon kívűl van a klímakompresszor, mint egy min. kétszer annyiba kerülő fix klímának, igy több zajt hallasz a lakásban, mint a fix klímánál. Előnye ennek, hogy olcsóbb, ha nem kell gyorsan elrakható, meg pl albérletekben nem nagyon fognak klimát beszereltetni az albérlők saját pénzen de nem is akarnak megpusztulni a melegben....
Vannak másfajta, nyitott ablakrést lezáró kivezető szettek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!