A fehér ruhákat nem birom rendesen kimosni, miért?
Nah sziasztok!
Szóval, először is FAGOR mosógépem van, felültöltős.Semmi baj nincs vele, szerintem csak én nemtudok mosni :)
Szóval egyértelmű fehér ruhát csak fehérrel vagy világossal mosok, fehérekhez Tomi Kristály mosóport használok a natúrt, tehát nem mandulatejes se citromos se ilyesmi, az alap kék. Na most az a kérdésem lenne, hogy se a fehér zoknikból nem jön ki rendesen a kosz tehát a feketeség, illetve van 1 fehér pólóm multkor picit leettem pörköltel :) Abból sem jön ki! :( Milyen mosószert ajánlotok? Mert ugye felültöltős mosógépbe olyan bajom van mint sok más embernek is, hogy a mosóport nem igazán mossa ki az adagolóból. Hallottam már olyat is hogy öntsem ruhák közé a mosóport. Öblítőt Coccolino -t használok. Tippek,trükkök?:)
Köszi előre is :)
A Tomi Kristály nagyon xar, én sem tudtam vele rendesen mosni, szóval nem veled van a baj.
Amit azóta használok az az Aldi-s Tandil mosópor (öblítő maradt Lenor), plusz ha valami tényleg nagyon erős kosz van a ruhán, akkor Vanish oxy.
Ahham hát :D Nem szószerint fekete, csak elég szürkés:)
De a fehér pólóból nem igazán akar kijönni a zsír folt :S
Akkor az clorox?
Az aldis tényleg naon jó ! Mint csóró,én is dósiát + Tomit használtam régebben.
Itt olvastam,és már 3-4 hete csak ecetet/15%-os chef..1/2 /dl használok,öblítőt nem!
Jah én nem csóróság miatt használtam, hanem ezt ajánlotta ismerősöm :D
De nem igazán vált be a BIOPONról hallottam még jókat meg a Tide Absolute -ról,vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!