Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Klímával szeretnék fűteni egy...

Klímával szeretnék fűteni egy 30nm-es nappalit. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy abban a helységben kizárólag klímával fűtenék! 30nm, 2.7m belmagasság.

3.5kw-os, fűtésre optimalizált klíma elég lenne nekem?

2021. jún. 1. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, de fűtésre optimális klímával,olyan amely -20 fokig is képes működni.

Nálam 25m2 2,8kw klímával megy a fűtés egész télen, havi kb 4ezer Ft az áram fogyasztása.

2021. jún. 1. 11:34
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyik szobát én is azzal fűtöm néha, nem igazán emelte még meg az áramszámlát, bár nem használom nap, mint nap, viszont olcsóbbra jön ki, mint a távfűtés.
2021. jún. 1. 13:39
 3/4 Sz_Agnes ***** válasza:
Szia! Ökölszabályként azt szokták mondani, hogy 10 négyzetméterre egy kW teljesítmény elég, neked akkor most fűtésben. Ezt érdemes figyelni, mert hűtésben és fűtésben méás teljesítményt tudnak leadni a klímák. Még pár dologtól függhet mi kell. Ajánlott hozzá egy szaki, aki felméri. Tájolás, szigetelés, stb befolyásolhatja. Kifejezetten fűtésre van pl [link]
2021. jún. 2. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Naná! Én csak azzal fűtök (50nm kertes ház). 2db Fisher Nord van felszerelve + a fürdőben van egy törölközőszárító. Én nagyon szeretem, meg vagyok elégedve. H tarifára kötöttem, így télen még olcsóbb.

2021. jún. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!