Mit jelent az, hogy önállóan beépíthető sütő?
Jelen esetbe rendeltem egy kerámialapot és egy sütőt. Ez, hogy önállóan beépíthető nem jelent semmit ugye? Én attól még ugyanúgy be tudom majd köttetni úgy, hogy felette a kerámialap és alatta a sütő igaz?
Ez semmit sem jelent, talán annyit ha mondjuk kb. 3 méterrel arrébb akarnám a sütőt, ezt a fajtát úgy is be leehtne kötni?
Ezt a kettőt rendeltem meg, ezek összeilleszthetők nem ? Nem kell megilyedni?
Bocsánat, lehet gyengécskének tűnik a kérdés, de nem igen vagyok otton a témában.
Amúgy szerintetek milyen, átlagos használatra lenne, arra sztem jó és azért a Zanussi nem olyan rossz márka nem?
Ehhe, megpróbálom kihámozni, mire vagy kíváncsi...
A jelen esetben a sütőnek és a kerámialaposnak semmi köze egymáshoz, igen, akár két helyiségbe is be lehetne szerelni. Ha azt szeretnéd, hogy egymás alatt legyenek, az csak a konyhabútor kialakításának a kérdése. Én - ha tehetném - egy ilyen sütőt majdnem fejmagasságba szerelnék, baromi kényelmes, mikor nem kell hajlongani hozzá :)
A Zanussi (is) jó, eléggé megbízható márka, szerintem sokáig fog titeket szolgálni egy a kombináció.
A doktor.
szia.
nekünk BOSCH van mindenből és nagyon jó.
nekünk is vállmagasságban van a sütő a bútorban. a kerámialap pedig a munkalapban.
mosogatógép szintén máshol.
ezt jelenti az önálló.
Bocs, ténylég lehet hogy így olcsóbb éppen!
Persze egybe is lehet kötni az áramot, de figyelembe kell venni a kettő össz. áramfelvételét és úgy kell méretezni a vezetéket!
Vezeték már adva van itt, még a régi villanytűzhely is azzal ment, annak pedig azért 5x ennyi volt a fogyasztása.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!