Kürtős páraelszívó?
Kivezetéses kürtős páraelszívóm van. A boltban azt mondták, hogy mivel kivezetéses így nem kell bele szénszűrő és társai.
Gyárilag ugye fém zsírszűrő van rajta. Én azt hittem a zsirszuro felé kell valami filter vagy valami. Valóban nem kell? Mi fogja fel a konyha zsírt meg hasonlókat? Összedzsuvázza belül végig a gépet? Vagy hogyan működik ez?
Most van először ilyenem, így nem tudom sajnos. Próbáltam a konkrét márkának utánanézni hogy kell-e vagy sem, de semmilyen hasznos infót nem talaltam.
Tud valaki segíteni, hogy mi a helyzet ezekkel a gépekkel? Mi kell bele, mi nem?
Olyan szorosan állnak a fém lapok egymáson hogy felfogja a zsírt.Havonta takarítani kell.
Látatlanban nehéz megmondani,csak gondolom.
Ezen az elven működnek a nagykonyhai elszívók is.
Amit kivezetsz, abba eldobható filtert általában nem szokás rakni. Tehát csak valami acél háló, vagy lemez idomok szoktak lenni.
A zsírt meg semmi nem fogja fel. Mármint ezeken kívül. Úgyhogy jut a csőbe is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!