(Orvosin) Egyetemistáknak milyenféle laptop ajánlott?
Ilyen max. 100 ezres keretben gondolkodtam, de láttam ThinkPad-ot 50 ezerért.
Ha ennyibe kerül, akkor nem lehet túl felszerelt, vagy miben különbözik egy 90-100 ezres Lenovo-tól? Jó, nyilván jobban néz ki a Lenovo, főleg a mini, aminek a képernyőjét is le tudod venni, de ez csak külsőség. Mit kell figyelembe venni?
Kinek milyen van? :) Meg vagy vele elégedve?
A lenovo thinkpad laptopok kiválló üzleti laptopok, még ma is megállják a helyüket.
Ha nem Lenovo kell, akkor főként ilyeneket keress:
-HP--Elitebook
-Dell--Latitude
-Acer--Aspire, Travelmate
Én 8 gb ramos levanot vettem 60 ezerért és nagyon jó. Egy hiányossága van, mivel nem túl nagy, jobb oldali numerikus billentyűzete nincs.
Tudom ajánlani ezt a márkát.
A Levonó laptopok jól összeszerelt minőségi laposok.
Én még a #3 válaszát kiegészíteném a HP Probookkal is :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Megkérdezhetem miért ajánlanátok használtat (amellett hogy olcsóbb, vagy ez az egyetlen ok, mert az se rossz érv :) )?
Azért, mert a ThinkPad-nek jobb az anyag használata, és abban van az egyik legjobb billentyűzet a piacon.
Az egy kicsit premiumabb lenovo, de sokat segítene, ha leírnád a specifikációkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!