Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Philips latte go 3200-as...

Philips latte go 3200-as kávégépem van, de a jobb oldali elindító gomb melletti 3 egymás alatti jelzőfény villog. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Már újraindítottam az Aquaclean-t, de semmi; kitisztítottam a belső motorházát, semmi; a csepptálca is rendben van; a szemes kávéőrlő részt próbáltam piszkálgatni, -esetleg elakadhatott egy kávészem, de semmi..

(őrölt kávét nem használok) Van valakinek valami tippje, mit lehet még tenni? (mielőtt még szervizbe kellene vinni a gépet)

2021. máj. 4. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Felhasználói kézikönyvét elővetted?
2021. máj. 4. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

Ez egy alapvetően brutálisan drága kávéfőző (egy sima, mezei, egyféle kávét tudó - ehhez a készülékhez képest filléres, ámbár így is nagyon borsos árú készülékhez képest mindenképpen.) Ha elrontod, tönkreteszed, akkor viszont max. egy szakember tud belőle - esetleg neked azt hazudva, hogy menthetetlen, majd magának elrakva a polcra és megjavítva - újra kávéfőzőt csinálni.

Szóval én nem olvasgatnám a 640 oldalas tájékoztatóját arról, hogy hogyan készíts vele 27353 féle totálisan, markánsan különböző típusú kávét, és nem szánnék rá 2 napot arra, hogy reggeltől estig bújjam a 640 oldalt, meg a kávéfőző 2000 féle totálisan különböző funkcióját, hanem elvinném szakemberhez, otthagynám 1 napra, majd visszamennék, és megkérdezném, mennyiért tudja megjavítani.

Ha olyan árat mond, ami még mélyen a készülék ára alatt van, akkor persze megjavíttatnám, ha nem, akkor meg megkérdezném, hogy mennyit ér ez meg magának alkatrésznek, és ha nem valami nevetséges összeget mond(mittudomén, 2000, 5000 vagy ilyesmi), akkor otthagynám neki, vagy odaadnám olyan ismerősnek, aki örülne (én például kitörő, kirobbanó örömmel fogadnám, mindig is egy ilyenre vágytam.)

Egy biztos, nem itt, nem innen kapott utasítások, laikus jótanácsok mentén és nyomán próbálnám LAIKUS-ként javítani. Mi innen, látatlanul, csak tönkretehetjük.

2021. máj. 4. 16:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Igen, a szervizen már gondolkodtam, és elolvastam a 640 oldalát :-) de ha esetleg olyan dolog maradt volna ki, amit esetleg elfelejtettem volna valamiért, arra gondoltam, hátha már mással is történt ilyesmi. (amúgy egy államvizsga és szülinapi ajándékként kaptam, és még 1 éves sincs...)
2021. máj. 4. 16:59
 4/4 anonim válasza:
Mi volt végül a gond? Ugyan így jártam most már mindent probaptam a kézikonyv szerinti utasitasokbol.
2021. aug. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!