Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek rendeljek így...

Szerintetek rendeljek így beépíthető sütőszettet?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

Pontosan nem tudom melyiket kellene, szerintem mindkettő jó. De így szerintetek nem gáz a rendelés? Igazándiból árban nagyon jó, olcsóbban kötve hiszem hogy kapok. Továbbá van Győrben is digital, ott az üzeltben is meg tudom rendelni, szerintetek ez így nem gáz?

Csak annyi hogy nem látom, de ez biztos nem kamu oldal illetve valszin inkább azért az üzletben rendeltetem meg.

Melyik lenne jobb, ha rendelnénk?

Köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 22. 14:29
 1/1 A kérdező kommentje:

Illetve még az lemaradt. Jelenleg is villanytűzhelyem van, annak eredetileg ugye van egy kábele. Még egy kábelt nem kell nekem azért kiépíttetni? Egy kábelre a kettőt rá lehet kötettni nem ?

Panel konyháról lenne szó.

2010. aug. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!