Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit kell figyeleééel kisérnem...

Karoly Janos kérdése:

Mit kell figyeleééel kisérnem vásárláskor? Mitől függ a porszívó szívóereje?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 06:18
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Lutri. Attól is függ milyen padlózatod van. Szívóerő sok mindentől függ, anyaghasználattól kezdve, kialakításig minden számít. Nekem pl. Samsung van, kb. 1 éve vagy kicsit több, porzsák nélküli,szinte csak pozitív véleményeket kapott, azért választottam. Elején jó volt, aztán kezdte 6 hónap után kb., hogy nincs megfelelő szívóerő, elkezdett hörögni randomra, pedig az volt az előnye, hogy halk, stb.

Azt mondom, hogy inkább porzsákosat vegyél, ne feltétlen nagy márkájút.

2021. ápr. 21. 06:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A valaszodra nem tudok válaszolni, de nekem ilyen van:

[link]

~5 éve nyuzom mindennap (buszmegallo mellett lakunk, rengeteg por bejön) és a mai napig tökéletes, ugyanúgy szív.

2021. ápr. 21. 06:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A legjobb ilyen ipari vagy műhely porszívót venni.

Bár ezek nem olyan dizájnosak de a legjobbak.7

Az olyan rúd porszivó aminek nyele van, meg az akkumlátoros , semmire nem valók. De a legtöbb nő azt veszi mert olyan szépek meg cukik.

2021. ápr. 21. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
1 kommentelő vagyok mèg annyi nekem is van eladò
2021. máj. 21. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!