Elöltöltős mosógép, 120-130 ezres kategória: LG vagy Electrolux?
A mosógépszerelő azért ajánlotta az LG-t, hogy legyen munkája (csavaros üst meg más miatt is az átlagnál szerelhetőbb az LG).
A 2 közül azt vedd, amelyikre hosszabb a garancia. Az Electroluxra nincs 5 év? Az AEG-re most van, promócióban.
Ha ugyanannyi a garancia, akkor az LG-t. De igazából amelyik Neked tetszik a 2 közül (akár külsőre).
Nézz Bosch-t is szerintem.
Általánosságban minden gépre 1-2 év garancia van, a többi, ahol 5-6-10 évet adnak, az általában a motorra van, ami soha nem fog bedögleni. Egyébként szerintem mind két màrka (Lg, Electrolux) teljesen jó.
Én LG-t vennék, ha újra kellene vennem.
Egyébként én itt:
Illetve itt:
Érdeklődnék vagy csak olvasnék vissza.
Érzésem szerint nem hivatásos háztartásigép-szerelők írnak oda, viszont barkácsolós, hozzáértő emberek.
Ott nem LG pártiak, viszont szeretik a Beko 5 év garanciáját. A mai mosógépeknek 5 év alatt már sokszor van bajuk, ezért nem mindegy a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!